středa 4. března 2009

43. den, 4. březen 2009



Dneska jsme jeli brzy ráno do Hodonína zavézt Viktorčinu moč a ukázat jí paní doktorce. Budou jí dělat vyšetření na zánět močové trubice a pokud to bude v pořádku tak má "jen" nějakou mikózu. Dostala na to krém a máme jí koupat v heřmánku. Byla tam celkem v pohodě, ovšem všechny v čekárně nás dostala, když si hrála s jedním menším chlapečkem. On jí řekl holčičko a ona se ho udiveně zeptala "jaks to poznau, že jsem houčička?" což vzhledem k tomu, že měla culíky, náušničky a byla v růžovém byla velká prča. Smáli jsme se tam všichni.
Pak jsme byly u sousedů pro věci z brumle. Přišla spousta nádherných šatiček, ale Viktorce se zalíbily jen jedny. Ty si od nich osobně odnášela jako velkou vzácnost na svých předpažených ručičkách a doma si je hned oblíkla a běhala v nich až do večera. Holt jí ty princezny pořád drží, jen s nima odmítá mít doma knížky, dvd, obrázky... fakt nechápu její logiku

Taky jsem dnes volala kvůli tomu domku a v neděli se konečně sejdem s Andreou i jejím právníkem a začnem to řešit. Taky si znovu půjdu nafotit některé místnosti, které chcem přestavovat tak aspoň něco pozitivního :-)

Žádné komentáře: