čtvrtek 7. května 2009

107. den, 7. květen 2009



Ve školce už na nás čekaly fotky od profi fotografa, jen nás moc mrzí, že Viktorka není na té společné, kvůli které jsme na to focení vlastně šli :-( Tomovi se ale přesto všechny tak líbily, že se rozhodl, že tentokrát nebudem žádnou vracet a zaplatíme celou tu sadu, což je docela pálka :-O Ale použijem je pro babičky k svátku matek a tak vůbec tak jsem souhlasila.
Viktorka šla vyjímečně domů už po obědě, protože jsme jí vezli na prázdniny do Lipova. Nemohla se dočkat už kolik dní a stejně tak i babička s dědou.
Já pak jela s Tomem do Uherského Brodu (měl tam nějaké jednání), do Hodonína pro poštu a zajeli jsme si po dlouhé době na večeři. Víc romantiky nebylo, díky mojí silné MS. To si pak máme užívat toho, že jsme sami doma...

Co se hypotéky týče, tak Tom seřval někoho na pobočce Home credit, protože v ČSOB čekají už víc jak 14 dní na potvrzení, že jim Tom nic nedluží a oni mu pořád slibovali, že to pošlou a kašlou na to. Pak mu řekli, že mu to potvrzení vystaví za 800,- (ve spořce chtěli 500,-) tak se spojil s ČSOB a těm to pak hned poslali. Jenže zítra je státní svátek, takže v té ČSOB už stejně nikdo kompetentní nebyl.
A Tomův brácha sice slíbil, že to dnes vyřídí, ale nakonec jen před zavíračkou sehnal nějaké potvrzení, že má splacenou půjčku a tím to haslo :-(
Andrea už nám psala, že všechno je na dobré cestě a brzo se budou podepisovat smlouvy.... a čeká se jen na nás :-(

Žádné komentáře: