pátek 15. ledna 2010

15. den


Ačkoliv jsme dnes měly s Viktorkou spoustu plánů kam zajít, nakonec nám vyšla jen část, protože od Hanky jsme se vymotaly až na poledne. Projely jsme se metrem do prodejny ČT pro dvd, 
které jsme scháněly už rok a půl, bylo to kousek od Václaváku tak si Viktorka samozřejmě nemohla nechat ujít focení u koně (tedy, sv. Václava, ale jí zajímal jen ten kůň), i když to tam bylo namrzlé a párkrát se tam pod ním vyválela.
 No a pak už hurá do Obecního domu, kde byla taky výstava pohádkových kostýmů. Byla skoro stejná jako ta, na které jsme byly před vánocema 2008, ale bylo tam toho víc a hlavně!!! tentokrát už se Viktorka vešla do pohádkových kostýmů, v kterých se tam děti můžou
za peníze fotit (tenkrát jí byly všechny moc velké a 
navíc se bála). Pořád se nemohla dočkat, až si je tam bude zkoušet a bude se v nich fotit tak si to tam fakt užívala a nemohla jsem jí odtud dostat. Byly jsme tam 3 hodiny!!! Fotit se tam sice VŮBEC nesmělo, ale domluvila jsem se s tou slečnou, co to tam fotí, že jí 2-3 fotky zaplatím a až bude fotit, budu cvakat (schovaná za paravanem a bez blesku) taky. Takže fotek mám spoooustu, i když je jich spousta skoro stejných.

Večer jsme si ještě dali srazík s Jitkou, Kryštůfkem a Terezkou, se kterýma jsme se neviděli skoro 3 roky a pak už jsme jeli se Zdeňou a Hankou do Milotic.
Byl to moc fajn výlet a Viktorka byla moc spokojená.

Žádné komentáře: